Nytt rom Kjøkken

Nytt Rom Kjøkken
September 2008.
Nytt rom - KSB - web & mediaNytt Rom Kjøkken, for TVA og UIA. Nytt Rom Kjøkken var et oppdrag for TVA og UIA hvor det ble laget webportal , flere videoreportasjer og flash-animasjoner, så vel som kompendier og innlagt informasjon til Nok Om Det på TVA.

Link: Nok om det – Kjøkken

Ansvar: Mitt hovedansvar var kodingen og oppsettet av websiden, samt deltakelse i alle deler av prosjektet, med filming, redigering med Avid XP Pro, flash-animasjoner, min stemme er voice over på video på hovedsiden.

Produsert: September 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Undefined array key "cookies" in /customers/0/6/6/ivrighund.com/httpd.www/wp-content/plugins/live-composer-page-builder/modules/tp-comments-form/module.php on line 1638