Gøy kurskveld

Forrige kurskveld kunne det gått bedre, men denne gangen gikk det supert! Sist lokket og lurte vi, med liten respons. Vi prøvde å gjøre øvelsene lettere, men det var nok ikke vår kveld. Mye forstyrrelser og bli vant til, så her er det bare å trene, og vi hadde god tid på oss.

Gøy

På mandag derimot, kan si det er gøy når det går bra!!! Tror pølse er tingen. Vi øvde sitt, ligg, passeringstrening (gå forbi andre hunder i sikksakk / sitte mens andre hunder går rundt). Videre var det innkalling, en kort tannvisning, stå og lineføring. Vi hadde fått påsken til å trene og ha det gøy på, og det gjorde utslag!

Videre skal vi øve på innkalling med sitt på plass etterpå, mer stå, kontakt, forstyrrelser, repetisjon, repetisjon og gøy! Til hodebruk / gøy bruker vi target på finger, musematte, blå (lekeballen), lukke skuff, velte boks med godbit, kong eller flaske med godbit.

Penny koser seg på verandaen - © K

Påske

I påsken var vi på hytta, måtte gå langt til fots for å komme opp… Det var slitsomt med sekk på ryggen, ski under armene (det kunne jo bli snø må vite), og Penny på magen store deler av turen, noe fikk hun også gå selv. Vi var flere til å dele på vekta, men det var godt å komme opp på hytta til slutt. Dagene gikk til avslapping i sola i hytteveggen, vandring i lyng og busk, spising av god mat og kort-spill. Både Penny og vi stortrivdes!

Penny koser seg på verandaen - © K

Vakker utsikt på gåturen - © K

Spor

Vi har også vært på teorikveld om spor, og fikk introduksjon i hvilket utstyr man burde ha, og hvordan man går frem, så nå ser frem til praktisk øving.

Tar gjerne imot tips om flere øvelser, spesielt til hodebruk, for vi har aktiv valp!

Vi har forøvrig meldt oss på valpeshow, gææærn!!!

*Så bank i bordet for en god tid videre*

Penny koser seg på verandaen - © K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *