Onlinekurs: selvstendighet for agilityhunder

Nettbasert kurs: Selvstendighet for agilityhunder

Vi deltar på onlinekurset “Onlinekurs: selvstendighet for agilityhunder” av Ingerid Klaveness. Det gir tilgang til en nettside med kursmateriale i form av tekst, bilder og video. 

Korte fakta:

 • Oppstart: 15. mars
 • Varighet: 6 uker
 • Pris: 800 kr
 • Begrenset antall plasser (førstemann til mølla)

Nye oppgaver hver uke, men du kan fortsette å jobbe med de første oppgavene så lenge du vil.
Jo tidligere du melder deg på, desto tidligere får du tilgang til de første oppgavene – og kan tjuvstarte treningen!
Kurset passer både for erfarne agilityhunder som trenger å forbedre selvstendigheten, og for unghunder som skal lære seg handling for første gang. Valper bør dóg være minst 8 mnd når kurset starter.

Smiley er hjelpeinstruktør!
Gjennom dette kurset får dere blant annet følge min egen unghundtrening, med border collien Smiley. Dere får dermed helt reelle øvelser som jeg bruker selv, og dere får se min egen valps utvikling gjennom øvelsene – frem mot det fremtidige målet.

Hva er et onlinekurs?
Kort sagt får du tilgang til en nettside med kursmateriale i form av tekst, bilder og video. Det kommer et nytt sett med oppgaver hver uke, men du kan fortsette å jobbe med det første oppgavesettet så lenge du vil (det er mer enn nok å jobbe med!).
Du kan spørre, grave, diskutere og filosofere så mye du vil. Du trener når og hvor du vil, filmer den treningen du vil ha tilbakemelding på, og får veiledning til hvordan du kan gå frem videre.
Onlinekurs passer for deg som vil trene når det passer for deg selv, og ikke være bundet av tid og sted. Du kan selv regulere hvor mye trening og innsats du vil legge i det.

Du trenger:
Internett-tilgang og videokamera (eller mobiltelefon med videofunksjon).
Minimum to hoppehinder. For noen øvelser kan det også være fordel med en hel agilitybane, men alt kan tilpasses etter forholdene. I tillegg får du bruk for noen kjegler, pinner, etc (det går an å være kreativ og bruke noe man har fra før).
Noe trening kan gjøres inne på stueteppet, mens andre øvelser trenger mer plass og agilityvennlig underlag – en park, grusplass, etc.

– “Ingerid konkurrerer på landslagsnivå med den seks år gamle border collien Kuling. Er opptatt av konstruktiv hundetrening, og at agility skal være gøy! Selverklært agilitynerd. Glad i å analysere, forstå og forbedre. Har tidligere konkurrert med andre hunderaser, både små og store. ‘Hjelpeinstruktøren’ Smiley er en ett år gammel border collie som sikter mot stjernene :)”. Ingerid.no

Datoer

 • 1. mars
 • 15. mars
 • 22. mars
 • 29. mars
 • 5. april
 • 12. april
 • 19. april.

Kilde: Ingerid.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *