Familietur

Siden sist har vi vært på to valpekurskvelder, hvor vi har hatt vår siste kveld i dette kurset. Kurs gjennomført! De siste gangene var det fokus på shaping av det vi allerede har lært, med spesiell fokus på sitt, ligg, bli, lineføring og tannvisning.

Agility

Har også vært et kort besøk innom Agility trening, og gikk/”hoppet” over hinderne mens de lå nede på bakken. Korte økter, med pauser, hvor vi fikk sett på råflinke hunder i aksjon.

Tur

I helgen har vi vært å besøkt familien og hilste på Tolleren Ludvik. En fin, ivrig liten kar. Vi gikk også et lite spor med Penny, og var stolte når det gikk fint! Gikk 20 x 20 x 20 skritt også denne gangen, med synlig fører. En ivrig hund som gjerne ville følge etter pappa ut i skogen!

17. mai

Er ikke alltid 17. mai en aktiv dag? Penny ble med i familieselskaper rundt om i byen i løpet av dagen. Ved et par av togene hørte musikken fra verandaen, og tok med Penny ut. Først var hun nok litt usikker og redd, men la seg ned etterhvert og overså egentlig hele greia. Det lover forhåpentligvis godt. Ellers storkoste vi oss alle sammen hele dagen, og Penny var ekstra fornøyd når hu fikk leke med Sylvester!

Penny på 17.mai - © KSB

Copyright K, bilder kan ikke brukes uten tillatelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *