Valpeshow

Vår første utstilling, følt seg småteit og gjordt noen “feil”, men vi prøvde å kose oss! Vi stilte i valpeshow, 4-6. mnd. Penny ble uplassert, dvs. nr 5 av 5 deltakere. (Æsj…, men verdens fineste jente, syns vi ; ) ) Dommeren gav Penny et smask på munnen og var veldig hyggelig mot oss begge.

Dette er kritikken:

Typical Ruby, Very happy, topline and earset are good. Great tail, Good confirmation.
Will do well in the future.

Spor

I dag har vi vært på spor, og brodern tok med Sylvester, totalt gikk vi to runder med Penny og en med Sylvester. Det var alt vi rakk før det startet å hølj-reine. Vi gikk 20x20x20 skritt, Sylvester 20×20, tilslutt gikk vi kun 20×20 fordi det så grått ut. Penny var flink og fant frem, selv da det begynte å regne. Når vi kom hjem fikk Penny et godt bad!

Bilder:

Utstilling, © K

Utstilling, © K
(Ja… vi må øve)

Penny med deltaker-sløyfe, © K

Penny med deltaker-sløyfe, © K

Penny med deltaker-sløyfe, © K
Vel hjemme, Penny med deltaker-sløyfe.

Penny tørkes etter et godt bad, © K
Penny tørkes etter et godt bad.

Copyright K. Det er ikke tillat å kopiere eller bruke innhold uten min tillatelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *