Plan: Temakvelder Retrieverklubben 2013

Temakvelder hos Retrieverklubben i år også! Temaer som bytte-kveld, feltsøk, redningshund etc.

Noen av kveldene vi planlegger å delta på:

Onsdag 30.januar – Byttekveld i samarbeid med SPCA,
I samarbeid med SPCA arrangerer vi byttekveld hvor du kan ta med ditt hunde/katteutstyr som er for lite/ikke blir brukt/ikke trengs mer eller lignende og selge til andre eller finne noe nytt du trenger selv til en billig penge, eller har du kanskje bare lyst til å slå av en prat? Ta med deg selv, kontanter og eventuelt brukt utstyr til Kjølnes denne kvelden. Overskuddet eller eventuelt utstyr du sitter igjen med kan du velge å donere til SPCA Telemark dersom du ønsker dette. De tar i mot utstyr til både hund, katt, gnager, fugl m.m. Det blir salg av kaffe, kaker m.m og loddsalg, vi er innendørs. 

Mandag 4.mars – Førstehjelp for hund
I samarbeid med vår samarbeidspartner Porsgrunn Dyreklinikk holdes det førstehjelpskurs for hund på Porsgrunn Dyreklinikk kl 18.30 med veterinær Johanne Teige Bøe. Mulighet for å stille spørsmål til veterinær, enkelte av klubbens instruktører vil også være tilgjengelig for eventuelle spørsmål.

Onsdag 17.april – Uønsket atferd Hvorfor gjør hunden min slik? Vi prøver å finne årsaker til ulike former for problematferd og tips til løsninger/treningsmetoder.NB! Vi gir kun råd vi kan stå inne for, ved problemer og årsaker utenfor det vi har erfaring med henvises det til fagpersoner.

Tirsdag 30.april – Feltsøk
En introduksjon til feltsøk, hvordan trener man dette? Super aktivisering for hunden din!Vi får spennende besøk av Christa Mikkelsen, hun konkurrerer sammen med hunden Varg i høyeste klasse bruks – og har NM og Nordisk som neste mål.

Onsdag 8. mai – Redningshunden Nysgjerrig på hva en redningshund gjør? Hvordan kan din hund trene momenter fra redningsarbeid? Vi får spennende og erfarent besøk denne kvelden! NB! 18-20.

Onsdag 22.mai – Beriket miljø
Hvordan kan vi lage og bruke berikede miljøer for å stimulere sanser, øke selvtillit og få trygge hunder?

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *