Observatør: Konkurranselydighetskurs

Jeg skal være observatør en dag på konkurranselydighetskurs i Retrieverklubben med instruktør Kristin Forså, fra Canis avd Drammen

Kurset vil inneholde grunnleggende læringsteori for at vi alle skal få et godt grunnlag til å begynne den praktiske treningen, samt analysere resultatene underveis. Noen kan mye fra før, for andre er dette nytt. Vi håper på fruktbare diskusjoner!

Kristin har laget et kursopplegg på bakgrunn av informasjonen klubben har om den enkelte ekvipasjen. Det vil bli praktisk jobbing i økter, noen ganger alene, noen ganger 2 og 2. Det vil også bli praktiske demonstrasjoner med andre hunder, kanskje instruktørens egne om vi er heldige.

Praktiske opplysninger:

  • Dato: 9 og 10 mars 2013.
  • Kl. 10.00 -16.00 begge dager.
  • Kr 2000 for deltaker med hund, ikke-medlem/ kr 1800 for medlem.
  • Kr 1000 for observatør, begge dager, ikke-medlem.

Informasjon fra instruktør:

På kurset bruker vi belønningsbasert trening, og det er derfor essensielt å ha gode belønninger til hundene. Hvis du ikke vet hva hunden din liker aller best, test gjerne ut ulike godbiter og leker før du kommer på kurset. Hunder liker forskjellige ting;) Ta med de godbitene hunden din synes er aller best (myke godbiter er ofte bedre enn tørre og harde). Ta også med favorittlekene! Vi kommer til å ha litt teori og en del praktiske trening. Noe av den praktiske treningen vil gå på valgfrie øvelser, så det kan være lurt å tenke gjennom om det er noe spesielt du vil ha hjelp til.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *