Rallylydighetsstevne klasse 1 med direkte opprykk

Penny og jeg har deltatt på to rallylydighetsstevner i klasse 1 med direkte opprykk!


I år har Penny og jeg satt mål om rallytittel klasse 1 og opprykk til klasse 2. Så får vi se hvor iveren tar oss når det er mulighet for å starte i klasse 2. Er uendelig takknemlig for støtten vi får av treningsvenner!

  1. Stevne var 25. Februar. Da gikk vi til 182/200 poeng, med direkte opprykk. Nervene var litt utenpå kroppen, som gikk seg til utover løpet. Trodde faktisk vi fikk en disk. Har ventet i spenning på resultatet, da jeg måtte haste videre etter stevnet. Det var gledelig å oppdage resultatet nå som klubben har sendt papirene og systemene har synkronisert hos NKK – Norsk Kennel Klubb. Dommer var Trude Aas og arrangør var Norsk Boxerklubb Telemark i Skien Fritidspark.
  2. Stevne var 26. mars. Da gikk vi til 193/200 poeng, med direkte opprykk. Her var jeg og vi mer balansert og det var skikkelig god følelse! Dommer var Merete Kristensen og arrangør var Norsk Retrieverklubb Telemark i Skien Fritidspark

 

Foto: Gilabb Hundesenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *