4 vofser på tur

Helgen har vi tilbringt i naturskjønne omgivelser, som det heter så fint. Midt ute på landet, med tur, spill og slapp-av muligheter. Deilig!

Med på tur hadde vi x-antall gode venner og totalt 4. hunder: Penny, Luna, Xena og Hailey, alle hun-hunder. Hundene koste seg i en stor innhegning mye av tiden, men fikk også løpe i langline eller sammenkoblet fritt på grasset. Kan tro det var morro å spurte etter hverandre, ball, eller frisbee. Penny har nå endelig lært å få frisbeén opp fra bakken, godt inspirert av en ivrig Luna!

Spill

Vi koste oss med et morsomt evighets-monopol spill lørdag, og “kortskalle” inspirert spill på lørdag. Morro å le, leke og skravle til sent på natt. Monopolpenger med 10-er som laveste lapp, og 5000 som høyeste, det er nostalgi!

Trening og spor

Det ble korte treningsøkter for hundene i helgen, ikke ofte en får mulighet til å trene med så mange forstyrrelser på en gang, og det viste seg at en ofte endte opp med å trene minst to hunder på en gang. Penny og Luna prøvde et kort spor hver, på henholdsvis 20x20x20 på bark, og 10x20x15 i “gress”. Penny syns selve sporet var toppers, det var et kort titt på lekene og godbitene underveis, før det bar fremover, gøy, men må nok forsterke lekene mer!

Nybegynnerkurs

Økt to av nybegynnerkurset gikk mye bedre enn sist! Vi må jobbe mer med kontakt, og mer skal innlæres, med terping, finpuss og finpuss, men det var gøy! Penny sto til og med igjen på felles-stå’en! Litt surr og forvirring på tilbakeveien til hundene gjorde at hu leet på seg før fører var på plass, men forhåpentligvis er dette lovende.

Momenter i treningen: Sitt og ligg (+med bli), lineføring, tannvisning, hopp over lite hinder, og sitt, ligg og stå på linje (med bli).

Bilder fra turen

Penny, Xena og Hailey poserer på benk © K

Penny, Xena og Hailey

Hailey poserer på benk © K

Penny poserer på benk © K

Noen er mer rutinerte enn andre © K

Penny, Xena, Hailey og Luna poserer på benk © K

Penny, Xena, Hailey og Luna

Penny og Xena © K

Strålende solskinn blir varmt for Xena © K

Penny, etter å ha vasset i vannet © K

Det er ikke tillat å kopiere eller bruke innhold uten min tillatelse. Copyright K.
Takk til Iris som stilte opp som fotograf på et par av bildene, og takk til Nina og Liten men tøff.

2 thoughts on “4 vofser på tur”

  1. Det var en kjempemorsom tur! Mange fine bilder var det også. Hihi 😀

  2. Takk for en koselig tur ja 🙂 Det var godt med kake å 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *