Året 2011

Året 2011 kom Cavalieren Penny i hus!
Oppsummeringen for 2011 er skrevet i ettertid og er derfor litt kort.

Mars:
I mars kom verdens fineste Cavalier King Charles Spaniel Penny i hus,  hun fikk mye miljøtrening, kos, burtrening, leketrening og selvfølgelig photoshoot, og vi startet på Valpekurs i Lydighet!

April:I April gikk vi mer kurs i lydighet, og deltok på Introkurs/ øvelse i spor.

Mai:
I Mai hadde vi besøk av gode hundevenner, var på tur og sosialiseringer, deltok også på Utstilling for Cavalierklubben.
Kritikk: “Typical Ruby, Very happy, topline and earset are good. Great tail, Good confirmation. Will do well in the future.”

Juni:
I juni gikk vi Nybegynnerkurs i Lydighet, Handlerkurs i Utstilling og Penny var med på jobb og andre aktiviteter.

Juli:
I Juli deltok vi på Nybegynnerkurs Agility for GiLabb, Sporkurs for Amokk, gikk tur, badet og trente agility.

August:I August gikk vi Videregåendekurs i agility for GiLabb, Bronse -/ Apellmerkekurs og Videregående lydighet kurs, trente spor, agility og lydighet.

September:
I September gikk vi Agilitykurs for Ingerid Klaveness, var på foredrag i Dyrekommunikasjon og trente spor, agility og lydighet.

Oktober:
I oktober kom høsten, og vi deltok på Agilitykurs: Handling med Ingerid Klaveness, Seminar: Motor & Motivasjon med Anders Hallgren, miljøtrente på Telemarksappellen og var observatør på Observatør: Elitesatsingskurs.

November:
I November gikk vi klikkerkurs; Grunnferdighetskurs i lydighet for GiLabb, trente med Elisabeth Vangsnes, var på Dogs4All, hilste på mudivalper, trente agility, lydighet og triks.

Desember:I Desember gikk vi på The 5 Minute formula for a Brilliant recall, onlinekurs med Susan Garrett, trente triks, lydighet, og feiret nyttår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *