Ukens triks: Hoppe gjennom armene

Ukens triks utfordring er “Hoppe gjennom armene”, og vi har prøvd oss!

Det å hoppe over armen er greit, og det er fryktelig festelig å løpe, hoppe og løpe tilbake igjen.

Et lite issue (eller tre) har vi likevel fått: det ser ut som hun tror (?) jeg prøver å lure henne til å (ikke) hoppe, litt usikker på hvordan jeg skal komme rundt dette.

Ser at om jeg senker kravene og lar henne løpe / hoppe frem og tilbake og gjerne slenger gobiten rett før / i hoppet så går det fint. Tilbyr hun sitt, er hun sikker på at hun må få en fri/versågod kommando ser det ut til.Og den korte og letteste veien er jo selvfølgelig rundt.

Noen innspill?

Anyways, morro triks =).

Kjør film!

(Filmen er klippet og redigert)

Det er ikke tillat å kopiere eller bruke innhold uten min tillatelse. © K.

3 thoughts on “Ukens triks: Hoppe gjennom armene”

  1. Lokking er litt tungvint, siden hun blir mer fokusert på belønningen der fremme enn hva hun gjør selv. Jeg har shapet mine til å hoppe over en arm som jeg holder inn mot veggen, og gradvis lagt på arm over også, og beveget meg ut fra veggen (men er ikke ferdig enda). Hvis du kan få henne til å tilby adferden først, og deretter belønne tror jeg det er lettere å få flyt på det hele.

    Og hvis hun setter seg og venter på kommando, bør du ikke gi henne det – da forsterker du passiviteten. Vent heller til hun gir opp og gjør den minste bevegelse, og belønn det 🙂 Passivitet er slitsomme greier, og for hver kommando vi gir, forsterker vi det… Kuling er litt sånn.

  2. Takk for innspill. Som du sier får jeg noe passivitet, Vi får prøve oss på en ny runde, og fokusere på shaping. Wish me luck ;).

  3. Så glad for denne bloggen! Fint du oppdaterer den. Det er så tidkrevende, med familie, venner og jobb og alt. Aner ikke hvor mange timer jeg bruker på nett 😉 Keep up the good work 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *