Rabiesvaksine

I dag har Penny tatt første del av rabiesvaksina, hun gomla godbiter og var glad mens veterinæren fikk satt i sprøytene. Tanken om hvorfor vi ikke har gjort det før streifer, men kjekt å ha den i hvertfall. 🙂

image

4 thoughts on “Rabiesvaksine”

  1. Du vet vel at du ikke lenger trenger to doser med rabies-vaksine og deretter blodprøve, for så å vedlikeholde hvert år? Med mindre du skal til noen helt spesielle land, blant annet noen i Afrika, altså.

    Nå holder det å gi en engangsdose en stund før man skal reise .-)

  2. Takk for opplysningen. Fikk beskjed om at jeg måtte ta to vaksiner med 1 mnds mellomrom å så vedlikeholde hvert år. Hvor kan jeg finne regler som er skrevet på norsk?

  3. Av dette leser jeg at vaksinen skal være gyldig fra 21 dager etter den er tatt. “Hvis dyret vaksineres igjen regnes vaksinasjonen som gyldig fra datoen vaksinen ble gitt”., og om man tar ny, så er vaksinen gyldig fra den nye vaksinen blir tatt(?). Får dobbeltsjekke igjen ser det ut til. Det er litt forskjell på å måtte vente 1 mnd & 21 dager, og 21 dager…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *