Mest sjarmerende på jaktcup!

Penny vant prisen for mest sjarmerende på jaktcup for den lokale  Spanielklubben!


Sjarmtrollet er yderst fornøyd selv :).
Hun gjennomførte øvelser som sitt, sitt og bli, sitt og bli med utkastet dummy. Sitt og bli med apport. Sitt og bli med dirigering, og sitt og bli med søk & dirigering.

Cavalier Penny på jaktcup | IvrigHund.com
Cavalier Penny på jaktcup | IvrigHund.com

Jaktcup beskrivelse:
“Jakt og bruksavdelingen ønsker at du tar med deg din hund og blir med på en morsom jaktcup. Dette er enkle øvelser som alle kan få til med sin spaniel, målet vårt er bare at vi skal ha det gøy. Vi instruerer dere på øvelsene og den mest sjarmerende ekvipasjen får en fin premie. Ta gjerne med en leke, dummy, ball og godbiter. Alle kan få det til!”

I tillegg hørte vi på innlegg fra veterinær.
“Veterinær Rolf Tore Meen fra Grenland dyreklinikk kommer for å snakke om førstehjelp, helseproblemer og regler for å reise utenlands med hund : Hva kan du gjøre når uhellet er ute på små skader. Han vil også ta opp typiske helseproblemer på spaniels og hvordan man kan forbygge dette. Reise med hund til utlandet, hva skal du tenke på. Spør eksperten.”

3 thoughts on “Mest sjarmerende på jaktcup!”

  1. Tusen takk, vi trives med å være aktive 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *