Felles trening

I dag har vi vært på fellestrening med fokus på lydighet.  Prøvde for første gang slalom mellom beina!

Hadde 4. ivrige hunder på trening i dag, superhappy’e. Vi prøvde for første gang på slalom, kombinerte lokking og target på håndflate. Og endelig var det noen som viste oss hvordan beina mine skulle stokkes. For det var litt greiere å gå enn jeg tenkte.

Momenter i treningen

  • Tannvisning: Dette må vi trene MYE på, da Penny er superglad i mennesker. Prøvde dele opp øvelsen med å sitte mens “dommeren” håndhilste, så sitte mens “dommeren” så på tenner. Her er det mye hopp og sprett!
  • Lineføring x 2.
  • Slalom: Hunden skal stå på motsatt side av det du setter frem, så tar man et steg frem, hunden gjennom, og neste steg frem :).
  • Hendene bundet: Hadde en fullstendig “drite seg ut” økt, med hendene bundet og hvor Penny skulle gå fri ved fot. Dette for å bli observang på egne fakter og hvordan man kan jobbe med hunden. Hadde én økt hvor Penny faktisk gikk fri ved siden av og satt seg når jeg stoppet. , Men hun hadde tre raptusrunder hvor jeg måtte jobbe med å være kul. Belønningen var å sette seg ned å prøve å klappe. Men neste gang får jeg legge meg ned, for det synes hun er superkult.  Måtte gå korte avstander og snu og vende alle retninger for at avstandene skulle være kortest og gøyest mulig.
  • Ligg og bli
  • Fellesdekk

Vi har vært på en del kurskvelder i det siste, men foreløpig er oversikten kun notert i den sorte treningsboken, men vi får se om ikke det finner veien hit etterhvert 🙂

Luna og Penny © K
Luna og Penny © K

 

2 thoughts on “Felles trening”

  1. Hehe : ) Kommer nok oppdateringer etterhvert. En kurs-kveld ble flyttet pga. forkjølelse og sånt kan man ikke gjøre noe med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *