Penny titter fra bokhylle. Puppy peaks.

Plan: Puppy Peaks og Hoppteknikk-kurs 4


Har meldt oss på et online “kurs”: Puppy Peaks, og et agility kurs om hoppteknikk!

Puppy Peaks:

Etter å ha fått mye inspirasjon fra lekene og øvelsene gjennom Brilliant Recalls programmet, valgte jeg å melde meg på Puppy Peaks også. Her får man se Susan Garrett og valpen Swagger in action, hvor de gjør øvelser, miljøtreninger og har store og små utfordringer.

Så betale for å se på noen trene…, mon tro man har blitt “tullatt”, men når prisen var redusert ned til typ kosten av et helgekurs, for et online “kurs” med ca. 5. videoer per uke, i et helt år, så må det da finnes NOE jeg kan hente inspirasjon fra!

Hoppteknikk med Karine Hauan – innendørs

Kursbeskrivelse: Kurs i hoppteknikk lørdag 7.januar i oppvarmet kunstgresshall på Gjennestad i Stokke. Hoppet er kanskje det agilityhinderet vi tar mest for gitt og trener minst. Å ha en hund med bra hoppteknikk hjelper deg ikke bare å nå dine mål om raskere og feilfrie løp, men det vil også kunne forebygge skader og forlenge hundens aktive levetid og gi en mer selvstendig hund som ikke trenger “barnevakt” på agilitybanen. Kurset passer for alle og varer i ca 4 timer.

Link: Artikkel om hoppteknikk.

Instruktør: Karine Hauan
Sted: GiLabb. Gjennestad gartnerskole i Stokke, innendørs på kunstgress
Pris: 900,-
Når: 7.januar


Fra bokhyllen:
Penny benyttter forøvrig anledningen til å hilse til Orkan, hun må ha sett bilder av Orkans bokhylleplassering, for plutselig satt hun der i bokhyllen, crunchet sammen ;).

Det er ikke tillat å kopiere eller bruke innhold uten min tillatelse. © K.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Plan: Puppy Peaks og Hoppteknikk-kurs