Hove agilitystevne

Vel hjemme fra et flott stevne i Arendal med kjentfolk, selv om værgudene ikke var på vår side!

Penny gikk til feilfri 4. plass i Agility 1 med napp, laget Mini Flyers gikk til 2. plass og NM napp. Fikk også med en 10. plass i Hopp1, 11.plass i Agility 1, og en “feilfri” disk i hopp 1.

Heia, og gratulerer til alle med gode løp og resultater!

Hove agilitystevne lørdag

Lørdagen var det regn, blåst, surt og kaldt, ikke beste været for vofsen, eller meg. Vi startet med hopp, og kom oss gjennom banen med noen dikkedarier, veldig glad og fornøyd med at vi sprang og gikk en feilfri agilitybane i det været senere på dagen. Kvelden ble avsluttet med lagløp, der alle fire kom gjennom! Klokken ble halv ni før vi fikk hentet premiene på kvelden. Da var det koselig å kunne takke for dagen med noen av lag- og treningskameratene våre og stille klare til neste dag.

Redo for agilitysøndag

Søndag var været mye bedre, litt sol, vind og bedre forhold. Da startet vi med et hoppløp som på briefing føltes veldig forvirrende, 2x, 3x og 1x i tre ulike tuneller, likevel fløt det fint når vi var på banen og vi gikk i mål med en feilfri bane, trodde jeg! Litt baneglemsk ble det oversett en tunell, hinder nr 15/18. Senere på dagen, da vi skulle gå agility fikk vi såvist testet oss! To hunder før vi skulle starte blåste det et stort telt inn på banen! Hunden før oss ble veldig skremt, Penny var klar, men tror eieren ble litt satt ut av hele hendelsen. Vi kom oss gjennom banen og i mål, og jeg var mest stolt av vofsen som holdt fokus til tross.

Noterer også noen flotte feilfrie slalom og noen vellykkede “leering” som vi har øvd på!

…På 15 disket vi…

Cavalier King Charles Spaniel Penny | Agility agilitystevne bane Hopp 1 Patric kBucher Hove Arendal våren 2015 | © IvrigHund.com © IvrigHund.no
Cavalier King Charles Spaniel Penny | Agility agilitystevne bane Hopp 1 Patrick Bucher Hove Arendal våren 2015 | © IvrigHund.com © IvrigHund.no

One thought on “Hove agilitystevne”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *