Penny napp agility hopp 2

Penny napp agility hopp 2

På søndag tok Penny napp agility hopp 2. Første napp i hopp 2, med reservehandler bror. Jeg har vært “ute av spill” i 3 uker pga. kraftig forstuing og med påmelding til 3 klasser var det fint å ha noen som kan steppe inn.

Første løpet var imidlertid mest opptatt av å ha raptus, løpe for å finne meg, og hilse på dommeren, så kom de igang med litt bedre flyt. Lagløpet fikk en bedre start, men Penny fikk voldsom sympati når fører kom litt ut av balanse, og ble vanskelig å trekke opp igjen. Forventningene var derfor så som så når de skulle ut i 3. og siste løp som var hopp. I en trang hall, med slaps og sørpe som gjorde at man dro en potetsekk av en diva etter seg på lufteturene, ble det mest fokus på å ta noen hinder og få en god opplevelse på banen.

Vi endret oppvarmingen, fikk løpe etter baller for å få opp litt jakt. På startstreken sa de 1-2-3 og løp om kapp videre. Det var en fin “sløyfe” i banen, og slalomen var hinder nr. 10. Etter å ha passert den og fått masse skryt, så det meget lovende ut og hun fikk opp farten betraktelig. Siste strekke var rett frem og i mål. Feilfritt! Napp, klasse 2, med 2. plass!

Sprekkferdig på sidelinjen av stolthet for vofs og bror!

Dessverre ble ikke løpet filmet… Tydeligvis gjør sjelden feilfrie løp det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *