Personvern


PERSONVERN

 

1    INTRODUKSJON

IvrigHund, ved prosjektleder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.  Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. IvrigHund har som mål å behandle personopplysninger fra sine kunder og brukere på en forsvarlig måte.

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan IvrigHund samler inn, benytter og beskytter informasjon om våre kunder og andre brukere av IvrigHund.com og IvrigHund.no (med tilhørende nettsteder), samt øvrige digitale kanaler og tjenester.

På bakgrunn av funksjonalitet og brukeropplevelse samler vi inn informasjon fra deg som besøker nettsiden vår. Denne informasjonen benytter vi til å optimalisere innholdet på nettsiden vår, se på bruksmønster og tilpasse målrettet annonsering. For å gjøre dette benytter vi informasjonskapsler, også kjent som cookies, som du kan lese mer om nedenfor.

Denne personvernerklæringen etterstreber å skrives i tråd med det nye europeiske lovverket General Data Protection Regulation (GDPR), på norsk “Personvernforordningen”.

Merk at loven ikke trer i kraft i Norge før tidligst 1. juli 2018. Du vil derfor ikke kunne håndheve alle dine rettigheter (jfr. kapittel 9), før denne datoen, til aktører generelt i Norge. Denne personvernerklæringen er imidlertid gyldig fra 25.05.18 i forhold til IvrigHund, inkludert rettighetene dine som beskrevet i kapittel 9.

 

2    HVEM SOM BEHANDLER PERSONOPPLYSNINGENE

IvrigHund, ved prosjektleder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Vår kontaktinformasjon er som følger:

  • IvrigHund
  • Organisasjonsnummer: Under opprettelse.
  • Prosjektleder: Katarina S. Bråthen
  • E-postadresse: post[@]ivrighund.com
  • Telefonnummer: 91 19 58 78

Dersom du har spørsmål til eller kommentarer om hvordan personopplysninger dine behandles, eller til denne personvernerklæringen, vennligst ta kontakt med oss på post[@]ivrighund.com. Dersom du har klager på hvordan personopplysningene dine behandles, kan du melde dette inn til Datatilsynet. Vi setter imidlertid pris på om du kontakter oss direkte først, så vi kan få muligheten til å gå gjennom rutiner og din konkrete sak, på forhånd.

 

3    PERSONOPPLYSNINGER VI BEHANDLER, FORMÅL, BEHANDLINGSGRUNNLAG OG OPPBEVARINGSPERIODE

Innledning

En personopplysning er en opplysning eller vurdering som kan knyttes til en enkeltperson.

IvrigHund samler ikke inn eller bruker (behandler) sensitive personopplysninger.

IvrigHund bruker heller ikke automatiserte avgjørelser eller profilering i behandlingen av personopplysningene dine.

Formålet forklarer hvorfor vi samler inn personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er det rettslige grunnlaget vi baserer vår behandling av opplysningene på. IvrigHund baserer det meste av sin virksomhet på behandlingsgrunnlagene a) samtykke, b) avtale, c) rettslig forpliktelse og f) berettiget samtykke, fra GDPR Artikkel 6, nr. 1.

Frivillighet vs. nødvendighet

Det er frivillig for deg som besøker disse nettsidene (IvrigHund.com og IvrigHund.no) å oppgi personopplysninger i forbindelse med bruk av våre nettsider. Om du vil kjøpe produkter og tjenester vi tilbyr, vil vi imidlertid trenge en rekke opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen. Noen opplysninger (f.eks. regnskapsbilag) vil vi også være pliktig til å oppbevare i tråd med relevante og til enhver tid gjeldende regelverk (f.eks. bokføringsloven). Nedenfor kan du lese hva slags personopplysninger vi kan samle inn og behandle i virksomheten vår.

Meldinger/korrespondanse

Inkluderer alle typer henvendelser du sender til IvrigHund via et kontaktskjema på nettsiden, påmeldingsskjema, evalueringsskjema, på e-post, i tekstmelding, meldinger via sosiale medier eller noen annen form for kommunikasjon med IvrigHund.

Personopplysninger vi kan komme til å behandle er navn, e-postadresse, IP-adresse, brukernavn (i sosiale medier), kontaktinformasjon, informasjon om hunden din og øvrige opplysninger du velger å sende til oss. Formålet med behandlingen er å kunne svare på henvendelser fra deg, for historikk, og for å ha dokumentasjon i tilfelle vi mottar rettslige krav. Behandlingsgrunnlaget for dette punktet er våre berettigede interesser i å drive og forbedre virksomheten vår.

IvrigHund går gjennom, arkiverer og sletter e-poster etter behov og på forespørsel. Annen korrespondanse kan slettes på forespørsel.

Personlig profil på nettside/blogg

For brukere som registrerer seg på vår nettside (hvis noen), lagrer vi også den personlige informasjonen de gir i brukerprofilen. Alle brukere kan se, redigere eller slette deres personlige opplysninger når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Kommentarer på nettside/blogg

På nettsidene våre IvrigHund.com og IvrigHund.no kan du legge igjen en kommentar på artikler/blogginnlegg som er lagt ut. Slike kommentarer blir offentlig synlig informasjon, og du må ikke sende inn sensitiv informasjon i slike kommentarfelt.

Personopplysninger vi kan komme til å behandle er navn, e-postadresse, IP-adresse, informasjon om hunden din og øvrige opplysninger du velger å sende oss. Formålet med behandlingen er å kunne svare på henvendelser fra deg, for historikk, for at informasjonen skal være tilgjengelig, og for å ha dokumentasjon i tilfelle vi mottar rettslige krav. Behandlingsgrunnlaget er våre berettigede interesser i å drive og forbedre virksomheten.

Når besøkende legger kommentarer på nettstedet, samles dataene i kontaktskjemaene/ kommentarene, i tillegg til den besøkende sin IP-adresse og nettleserinformasjon for spam-gjenkjenning.

En anonymisert streng opprettet fra din e-postadresse (også kalt en hash) kan leveres til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Se Gravatar’s personvern. Etter godkjenning av din kommentar, er profilbildet ditt synlig for publikum i sammenheng med din kommentar.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og dens metadata beholdt på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i kø for gjennomgang av en moderator. For å ivareta en eventuell historikk og logikk i kommentarfeltet, slettes ikke kommentarer systematisk eller etter en viss periode. IvrigHund vil vurdere å slette kommentarer ved personlige henvendelser, men kan ikke garantere at dette vil gjøres. Alle kommentarer legges inn på frivillig grunnlag, og med utgangspunkt i at forfatteren forstår at kommentaren blir offentlig tilgjengelig.

Besøkendes kommentarer kan kontrolleres gjennom en automatisert spam-deteksjonstjeneste.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettsiden, bør du unngå å laste opp bilder med innebygd plasseringsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettsiden kan laste ned og trekke ut plasseringsdata fra bilder på nettstedet.

Integrert (Embedded) innhold fra andre nettsider

Artikler på denne nettsiden kan inneholde innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler, etc.). Embedded innhold fra andre nettsider oppfører seg på samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden.

Kjøp av produkter og tjenester

Inkluderer opplysninger relatert til ethvert kjøp av våre produkter og tjenester.

Personopplysninger vi kan komme til å behandle er navn, faktureringsadresse, e-postadresse, IP-adresse, telefonnummer, informasjon om hunden din, betalingsdetaljer- og historikk og betalingskortdetaljer. Formålet med behandlingen er å kunne levere produkter og tjenester til deg etter bestilling/kjøp, og ha en historikk over solgte produkter og tjenester. Behandlingsgrunnlag vårt er avtale; å innfri en avtale med deg i forbindelse med kjøp av våre produkter og tjenester.

Oppbevaringsperioden er minimum så lenge vi er pliktig til å oppbevare denne informasjonen til de enhver tid gjeldende lover og regler (for eksempel til skatte- og regnskapsmessige formål). IvrigHund vil ikke slette personopplysninger på forespørsel, dersom vi er pliktig til å oppbevare disse etter gjeldende lover og regler.

Nyhetsbrev, gratis ting og markedsføring på e-post

På nettsidene våre, våre sosiale profiler (Facebook, Instagran, YouTube og flere), og andre steder kan du velge å motta markedsføring fra oss i form av nyhetsbrev på e-post. Da melder du deg opp via et skjema som registrerer e-postadresse og noen ganger navn på deg og din hund. Noen ganger gir IvrigHund bort gratis maler, sjekklister og lignende, til de som har meldt seg på listen for nyhetsbrev. Det er spesialtilbud til IvrigHunds nyhetsbrevsabonnenter, og er ting som vi tror er relevant for våre kunder og potensielle kunder. Også her registrerer vi e-postadressen din og noen ganger navn på deg og din hund. Å melde seg på nyhetsbrevet er valgfritt, og behandlingsgrunnlaget vårt er da ditt samtykke. Du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake. Vi oppbevarer personopplysningene dine så lenge du ønsker å motta nyhetsbrev og e-poster fra oss, eller dersom du har vært inaktiv i en lengre periode.

Gratis arrangementer

IvrigHund tilbyr av og til gratis arrangementer (f.eks. webinarer, workshops og lignende). Når du melder deg på disse er det valgfritt å melde seg på nyhetsbrevet vårt. Etter arrangementet vil vi sende deg noen få, oppfølgende e-poster i en begrenset periode, som er relevant for temaet for det aktuelle arrangementet.

Behandlingsgrunnlaget for dette punktet er våre berettigede interesser i å drive og forbedre virksomheten vår. I de oppfølgende e-postene vil du få valget om å melde deg på andre e-postlister vi kan ha på det aktuelle tidspunktet, og eventuelt få informasjon om relevante produkter og tjenester tilknyttet temaet på det gratis arrangementet. Dersom du ikke samtykker til det, vil alle personopplysningene om deg slettes etter at e-postserien er fullført, og dersom du ikke har meldt deg på andre e-postlister eller kjøpt noen produkter eller tjenester.

Din rett til å melde deg av e-postlister

Uansett hva slags e-poster du mottar fra IvrigHund, som er basert på samtykke eller berettiget interesse, kan du til enhver tid melde deg av disse ved å klikke på “unsubscribe” (avmeld) nederst i en hvilken som helst e-post fra oss.

Personopplysninger knyttet til utsendelse av e-poster

Personopplysninger vi kan komme til å behandle for utsendelse av e-poster basert på samtykke eller berettiget interesse, er navn, informasjon om din hund, e-postadresse, IP-adresse og lokasjon. Formålet med behandlingen er å kunne sende deg nyhetsbrev, informasjon om våre tjenester, produkter, konkurranser, arrangementer, gratis sjekklister og lignende, og annen informasjon vi mener kan være relevant / av interesse for deg. Personopplysninger samlet inn til markedsføringsformål slettes når en person har vært inaktiv en lengre periode, f.eks. når vedkommende ikke har åpnet et visst antall e-poster fra oss.

Besøk på og bruk av nettsiden

Inkluderer opplysninger relatert til at du besøker nettsidene våre IvrigHund.com og IvrigHund.no, som adferd på siden (hvilke sider du besøker og i hvilken rekkefølge), og tekniske data om nettleser og enhet (PC, mobil osv.) du bruker, hvor lenge du er på en side, hvilken side du kommer inn på nettstedet på, og går ut fra, med mer. Vi bruker Google Analytics og utvidelser i WordPress (plattformen vi bruker for å tilgjengeliggjøre nettsidene våre) til å spore disse dataene.

Google Analytics samler inn IP-adresser som standard, men denne funksjonaliteten har vi deaktivert på dette nettstedet, slik at det ikke er mulig å identifisere deg på personnivå. Les også kapittelet om informasjonskapsler nedenfor.

IvrigHund gjør oppmerksom på at vi til enhver tid kan endre verktøyene vi bruker for, og måten vi sporer, slik trafikk på nettsidene våre, uten videre varsel til de registrerte, så lenge det ikke påvirker de registrertes rettigheter.

 

4    HVORDAN VI SAMLER INN PERSONOPPLYSNINGER

IvrigHund behandler personopplysninger som du sender til oss, som beskrevet over i de respektive kategoriene under punkt 3:

  • Gjennom kontaktskjema eller kommentarfelt på nettsiden
  • Gjennom kontaktskjema eller kommentarfelt på nettsidene til hundeklubber og foreninger relatert til vår kursvirksomhet.
  • Gjennom e-post, tekstmeldinger eller andre meldinger du sender til oss via sosiale medier
  • Gjennom påmeldinger på nyhetsbrev
  • Gjennom å bestille en gratis mal eller annet gratis innhold fra oss
  • Gjennom å delta på arrangementer i vår regi, gratis og betalte
  • Gjennom å kjøpe våre produkter og tjenester
  • Gjennom bruk av informasjonskapsler (se kapittel 5)

At vi behandler personopplysninger som nevnt over innebærer imidlertid ikke alltid at vi behandler de utover det å rent motta de. Det er spesielt tilfelle med meldinger du sender til oss. Noen ganger vil vi kunne legge inn personopplysningene dine i et kundesystem. Les mer i kapittel 6 og 7 om deling av personopplysninger til tredjeparter.

IvrigHund verken leier, kjøper eller selger personopplysninger fra/til andre.

 

5      BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

Norske aktører er pålagt å informere om bruk av informasjonskapsler gjennom Lov om elektronisk kommunikasjon, i den såkalte «cookieparagrafen»: 2-7 b Bruk av informasjonskapsler/cookies.

IvrigHund bruker ulike analyseverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på IvrigHund.com og IvrigHund.no (med tilhørende nettsteder). Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettstedene våre. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Hvis du legger inn en kommentar på nettsiden, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettside i informasjonskapsler. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut dine opplysninger igjen når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

Hvis du har en konto og du logger deg på denne nettsiden, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og blir kassert når du lukker nettleseren din.

Når du logger på, vil informasjonskapsler lagre innloggingsinformasjonen og valgene på skjermen. Innloggingsboksene varer i to dager, og skjermalternativer-informasjonskapsler varer i et år. Hvis du velger “Husk meg”, vil innloggingen din vare i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, blir påloggingsskapene fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, blir en ekstra informasjon lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og angir bare post-IDen til artikkelen du nettopp har redigert. Den utløper etter 1 dag.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ekstra sporing fra tredjeparter og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget på nettsiden.

IvrigHund bruker informasjonskapsler og følgende verktøy på nettsiden:

Google Tag Manager benyttes til å organisere og styre script som kjører på våre nettsteder. Klikk på lenkene for hvert verktøy for å lese personvernerklæringene deres. IvrigHund bruker Google Analytics for å spore adferd på nettsiden, som beskrevet i kapittelet over.

Vi vil benytte analyseverktøyet Hotjar for å analysere bruksmønstre på våre nettsteder. Vi vil bruke Facebook Insights, Fanpagekarma, Google AdSense, Google AdWords, Hubspot, Likealyzer, LinkedIn og Somestatus, Facebook Pixel og LinkedIn Insights for å spore adferd på nettsiden og sosiale medier, målrette annonsering samt spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook LinkedIn og søkemotorer som Google.

Les mer om annonser på Facebook, LinkedIn og Google og hvordan du selv kan justere dine personlige innstillinger.

IvrigHund bruker MailChimp til å sende ut nyhetsbrev, e-postmarkedsføring og lignende. Det settes også informasjonskapsler for dette verktøyet, pga. påmeldingskjemaer på nettsiden.

Skru av eller slette informasjonskapsler

Du kan selv skru av bruk av informasjonskapsler i nettleseren din, og/eller slette de. Fremgangsmåte varierer etter nettleser, men dette kan du finne ut av ved å søke i en utvalgt søkemotor i din nettleser. Der finner du også ut hvordan du skrur av bruk av informasjonskapsler. Merk imidlertid at ved å skru av informasjonskapsler kan du endre brukeropplevelsen din på et nettsted, og noen ganger slik at den ikke oppleves like god.

Per dags dato iverksetter vi følgende tiltak, etter beste evne, for å begrense sporing av ditt besøk på våre sider:

Registrering av besøksstatistikk i Google Analytics anonymiserer din IP-adresse

Affiliate links / sponsede lenker

IvrigHund kan anbefale ulike produkter og tjenester gjennom såkalte affiliate links, sponsede lenker, som er laget unikt for IvrigHund. Når du klikker på en slik lenke settes en informasjonskapsel, slik at det skal være mulig å spore et eventuelt kjøp. Det er kun slik IvrigHund kan få provisjon av salget. Merk imidlertid at ingen andre personopplysninger enn IP-adressen din spores. Les mer om sponsede lenker i kapittel 10.

 

6    DELING AV PERSONOPPLYSNINGER

For å kunne drive virksomheten vår, kan vi være nødt til å dele personopplysningene dine med parter som:

  • Leverandører av IT- og administrasjonstjenester, som regnskap, skylagring, webhotell, utsendelse av e-poster og lignende
  • Profesjonelle rådgivere fra bransjer som advokat, finans, regnskap, revisjon og forsikring
  • Brukerstøtte for IT- og administrasjonssystemer
  • Offentlige myndigheter vi er pliktig å rapportere til

Vi vil kreve at alle tredjeparter vi deler personopplysningene dine med, sikrer dataene dine i henhold til god informasjonssikkerhet og det til enhver tid gjeldende, relevante lovverk.

IvrigHund etterstreber å bruke leverandører og systemer som driver i samsvar med GDPR. Vi vil etterstrebe og inngå databehandleravtale eller tilsvarende avtaler akseptert under GDPR, med alle leverandørene våre. Vi vil etterstrebe å kun bruke leverandører utenfor EU/EØS som har nødvendige garantier i orden for å lagre personopplysninger til personer som befinner seg i EU/EØS. Les mer nedenfor.

 

7    OVERFØRING AV PERSONOPPLYSNINGER UTENFOR EØS-OMRÅDET

I noen tilfeller vil personopplysningene dine overføres til internasjonale organisasjoner som holder til utenfor EØS-området. Det gjør vi fordi systemer vi bruker i bedriften vår, leveres av leverandører med tilhold utenfor EØS-området. Vi vil etterstrebe å kun bruke anerkjente leverandører og samarbeidspartnere som driver i samsvar med GDPR.

IvrigHund bruker f.eks. leverandører utenfor EØS-området til å håndtere utsendelse av nyhetsbrev og andre e-poster i markedsføringssammenheng, til å behandle kundeopplysninger, for å tilgjengeliggjøre produkter og tjenester på nettsidene våre, for å muliggjøre betaling, for sikkerhet på nettsidene våre og ellers for å kunne drive virksomheten vår på en trygg og effektiv måte.

NB! EØS-området er en fellesbetegnelse for området og jurisdiksjonen som utgjøres av de 28 EU-landene og de 3 EØS-landene Island, Liechtenstein og Norge.

Overføring av personopplysninger til utenfor EØS-området er ikke tillatt med mindre man oppfyller visse kriterier. Datatilsynet skriver at «Virksomheter som vil overføre personopplysninger til utlandet, kan bare overføre til stater som sikrer en forsvarlig behandling av opplysningene.» Når IvrigHund tillater slik overføring, vil vi sørge for at følgende kriterier overholdes:

Vi vil kun overføre personopplysningene dine til land den europeiske kommisjonen har godkjent for slik overføring, det vil si land som har en godkjent standard for behandling av personopplysninger til personer med opphold i et europeisk land; eller

For leverandører vi bruker med tilhold i USA, at de er godkjent under Privacy Shield.

For alle leverandører som behandler personopplysningene dine på våre vegne, krever vi at de til enhver tid etterlever gjeldende regelverk og lover, i tillegg til at de overholder anerkjente krav til informasjonssikkerhet. IvrigHund vil etterstrebe og inngå databehandleravtaler med alle slike leverandører.

 

8    SIKRING AV PERSONOPPLYSNINGER (DATASIKKERHET) OG AVVIKSHÅNDTERING

IvrigHund tar god informasjonssikkerhet på alvor. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å ivareta personopplysningene dine på best mulig måte. Blant annet bruker vi sterke passord, kryptering av data, tilgangskontroll og sikkerhetskopiering der det er mulig for å sikre dataene våre og hindre at uvedkommende får tilgang til å se, endre, slette eller på noen måter påvirke dataene vi oppbevarer, inkludert personopplysningene dine.

IvrigHund bruker kun anerkjente leverandører av IT- og administrasjonstjenester som webhotell, sikkerhet på nettsiden og PC, virusprogram, e-postleverandør, sikkerhetskopiering, og mer.

Vi tillater kun andre å få innsyn i og/eller behandle personopplysningene dine i henhold til våre instruksjoner, og kun der det er strengt nødvendig (f.eks. ved IT-support).

IvrigHund vil etablere rutiner for håndtering av brudd på datasikkerhet, spesielt når det gjelder personopplysninger. Datatilsynet skriver at «Hovedregelen i forordningen er at alle avvik som skyldes brudd på datasikkerheten skal meldes til Datatilsynet. Unntak fra dette gjelder hvis det er usannsynlig at avviket medfører en risiko for enkeltpersoners rettigheter eller personvern.» IvrigHund vil, ved avvik, sende avviksmelding til Datatilsynet innen 72 timer etter oppdaget brudd. Dersom bruddet medfører høy personvernrisiko, vil IvrigHund også varsle den registrerte.

 

9      DINE RETTIGHETER

Med det nye lovverket har du krav på innsyn i, og korrigering og sletting av, personopplysninger om deg selv. Du har også krav på begrensning av behandling som gjelder deg selv, rett til å protestere på behandlingen, og å få ta med deg personopplysninger om deg selv (dataportabilitet).

Personopplysninger vi samler inn og bruker, samt formål, behandlingsgrunnlag og oppbevaringsperiode, står beskrevet i avsnittene over. Dersom behandlingsgrunnlaget vårt er ditt samtykke, kan du når som helst trekke dette tilbake. Dersom behandlingsgrunnlaget vårt er berettiget interesse, kan du ta kontakt for å be om at slik behandling opphører. Dersom behandlingsgrunnlaget vårt er avtale eller rettslig grunnlag, kan du ta kontakt for å høre hvilke rettigheter du har. Du kan imidlertid ikke kreve sletting av personopplysninger vi er pliktig til å oppbevare i tråd med lover og regler.

Hvis du har en konto på denne nettsiden, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil av personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har oppgitt til oss. Du kan også be om at vi sletter personlige opplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Du kan når som helst be om innsyn, endring og sletting av personopplysningene dine. Ta da kontakt med IvrigHund på post[@]ivrighund.com.

IvrigHund vil, ved avvik, sende avviksmelding til Datatilsynet innen 72 timer etter oppdaget brudd. Dersom bruddet medfører høy personvernrisiko, vil IvrigHund også varsle den registrerte.

 

10     SPONSEDE LENKER (AFFILIATES)

IvrigHund kan anbefale ulike produkter og tjenester. I de tilfellene vi bruker såkalte affiliate links, sponsede lenker, opplyser vi helt tydelig om dette. Hvis du kjøper noe via en slik lenke betyr det at IvrigHund får provisjon (en andel) av salget. IvrigHund anbefaler kun produkter eller tjenester vi har testet grundig selv, og som vi liker! Per mai 2018 bruker vi ikke sponsede lenker.

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert: mai 2018 [versjon 1.0].

Takk til Rie Aleksandra Walle i Bedre Bedrift som delte sin personvernerklæring på Facebook.

 

Nyhetsbrev

* obligatorisk

Jeg godtar at:

Powered by MailChimp