“ABAXmini”

Profil / logo og kampanjeside for ABAXmini.
Høst 2010.

Designforslag: Abax-forside - © KOppgaven: Forslag til “designprofil og webportal for Abax mini”, oppgaven var å lage en profil / logo for ABAXmini, en annonse for nett, og en kampanjeside inn mot “webshop”. Brukeren skal lande på en kampanjeside hvor han/hun kunne vinne biletter til Ski VM.

Oppstart: research om ABAX, Oddbjørn Hjelmesett og kampanjesider, videre til idémyldring, skissering, planlegging og utvikling av materiellet. Utrykket og designprofilen som allerede er i bruk ble ivaretatt, men tilført nye elementer.

Verktøy: Adobe Illustrator, Photoshop, Fireworks, Dreamweaver og Flash ble brukt i utformingen av layout, menyer og logo.

Link: Se testsiden.

Ansvar: Planlegging, Web, CSS, HTML, Design.

Elementer i designet:

Designforlag: Animert meny, © K
Designforslag: Animert annonse ABAXmini © K
 
Logoforslag ABAXmini - © KDesignforslag: Prat med en konsulent © K

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *