Penny på Valpekurs

Mandag var vi på valpekurs, det var maaange store og noen små valpiser der. Å alle var veldig søte, og flere Penny var så søt og liten (faktisk mindre enn noen av pommene).

Penny hadde ikke veldig lyst til å sette meg helt ned i søledammene på bakken, instruktøren smålo litt, og kalte hu for fisefin . Litt lenger bort var det tørrere, og da fikk vi bedre sitt! Prøvde sitte og bli også, det var vanskelig, for det har vi gjort så mye hjemme, men det gikk etterhvert. Viste litt hvordan vi gikk i bånd, gikk ganske ok, men vi må trene litt mer på kontakt.

Penny ble holdt når vi hver vår gang gikk bort fra henne, og når vi ropte kom hu spurtende som en kule, må si vi ble positivt overraska!

På slutten av kurset kunne alle valpene løpe fritt, siden Penny var en av de minste, ble det i bånd med den miste gjengen, og vi fikk hilse på søte pommer, en cavalier, eventyrblandinger og en del andre raser. Plutselig kom det to litt større boffer og løp over hu! Da Penny litt redd, men fikk hilse på noen snille større også, så tror det gikk fint. Når vi skulle gå ville Penny bare sitte å kose på instruktøren, for hun var så snill!

Vel hjemme ble det rett i dusjen, det var nytt med badekar, dusjstråle, shampoo og hårføner. Men, det var ikke så ille virka det som. Ble litt overraska når hu tok frem Pelle og ville leke etterpå, men det gikk ikke lang tid før det var en paddeflat valp på gulvet.

Siste uken har vi holdt fokus på å prøve ha “planlagte treninger”, en dag med sitt, en dag med sitt og bli, en dag med ligg, osv (men det blir jo litt forskjellig innimellom). Fikk tips på kurset at det blir lettere å skjeldne mellom de forskjellige komandoene, om det er mer fokus på en kommando av gangen.

Kursbeskrivelse:

Valpekurs GHK
Instruktør: Cathrine
Periode: 28.3-23.5. kl. 17.30 – 7 kvelder a’ 1.5 time
Første kveld er teorikveld.
Pris: 700.00,-

Penny - © K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *