Spor-dugnad

I dag har vi deltatt på spor-“dugnad”. Hyggelig å kunne hjelpe til, og ha sosialt treff!’

Den lokale hundeklubben skal ha spor-stevne til helgen, og selv om vi ikke kunne delta er det fint å kunne hjelpe til når en har anledning. Vi var en god gjeng som stilte opp til innsats, og både vi og hundene koste oss!

Først fikk hundene løpe og hilse litt, og det var mange spennende og glade hunder å hilse på. Etter en god løpeøkt gikk vi inn i skogen for å legge sporene som skal gås til helgen, dvs vi gikk en rute som førerene skal gå opp på nytt.

Ruta vi skulle lage var en firkantet hestesko på 120 x 120 x 120 meter. Litt “skummelt” å skulle gå ut en rute, men tror det ble bra :). Varme og tørste gikk vi gjennom et par av rutene for å se at de ble ok, før vi oppdaget en haug av kantareller og høstet inn en bunt.

Vel tilbake til parkeringen fikk hundene løpe litt igjen, tok en økt med bare de små, da de store ble litt for “mye”.  Penny hilste også på de store og tinte opp når jakt labradoren fikk løpe etter ball, for det synes Penny også er kult. Vi får skrive det bak øret og trene sosialisering der vi kan : ).

Noen av hundene / rasene som deltok: Penny, Ifa, Phalene x 2, Leopold – Jakt Golden, Sokrates – Labrador, Jakt Labrador, Csipisz og Anya – Mudi og Varg – Hvit gjeterhund.

Bilder

Ifa sjarmerte alle © K
Ifa sjarmerte alle © K
Ifa og Sokrates © K
Ifa og Sokrates © K
God stemning © K
God stemning © K
Penny snuser © K
Penny snuser © K
Penny synes det er trygt å godt i bilen © K
Penny synes det er trygt å godt i bilen © K
Kantareller © K
Kantareller © K

Copyright K. Det er ikke tillat å kopiere eller bruke innhold uten min tillatelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *