Ukens triks: fire labber på en eske

Vi har sett konkurransen“4 labber på saker”, men har rett og slett ikke fått stilt opp på særlig mange saker. Men én ting er bedre enn ingen. Og en liten revolusjon i tillegg: Penny rygger nemmelig opp på boksen! Små gleder 😉

Så med følger en video av ukens triks.

Link: Video.

Liste over “Ukens Triks” utfordringer til nå:

 • Lukke skuff / skapdør etc
  • Status: Lukker skuff med labber, har begynt å skjønne prinsippet med å dytte snute på post-it lapp på vegg. Slikker når jeg tar frem hånden…(?) Vet ikke hvordan jeg skal gå frem for å få belønt dytting på hånd uten å få slikking. Har prøvd med å belønne med leke, får noe mindre slikking da, men ikke revolosjunerende.  Har så vidt begynt å dytte løst med snuten på skapet uten post-it-lapp. Usikker på om hun nå foretrekker snute, prøvde en skuff og da valgte hun å ta snuten på den, noe overraskende. Tenker å se hva hun gjør med skuffen “hun kan” allerede (forventer labber der).
 • Rygge opp trapp
  • Status: Fryktelig vanskelig å rygge, hopper tusser og snurrer. Men, hun overrasker med å velge å rygge i diverse situasjoner (selvfølgelig situasjoner når jeg ikke har belønningen klar). På videoen ovenfor ser man faktisk at hun rygger opp på boksen! Usikker hvordan jeg skal gå frem for å få til rygg. Går jeg mot henne blir det mye “tull”, og setter jeg meg ned tilbyr hun heller ligg/sitt (i hovedsak). Forundrer på å finne frem flere bokser etc… Tar gjerne imot innspill.
 • Sitte bamse
  • Status: Får til å sitte bamse med støtte / med å momse på godbit. Har brukt lokking /luring, og mottar gjerne tips til shaping av det hele. Tenkt på å få inn “frys”?. Fikk nemmelig overraskende “frys” på håndbaken med haken, hum, hva kan det brukes til tro? Baken letter veldig lett fra bakken, prøvd innatt vegg, innatt beina mine etc. Prøver jeg frittstående blir det opp på to / dansing. Som jeg forøvrig har satt kommando på bare for gøy. “Ja” + hender opp -> Opp på to!  (Vurderer forøvrig velge en annen kommando enn ja…)
 • Viske i øret
  • Status: Prøvd å holde godbiten til øret, skjer relativt lite, denne har vi ikke helt funnet ut av. Vurderer sette opp på stol etc. og shape etter å ha sett videoen til Ingerid.
 • 4 labber på saker
  • Dette gjør vi jo innimellom, men lurt å tenke mer over det og belønne godt. Velge ulike steder / ting og ha det gøy!

 

Penny: Labber på eske © IvrigHund © K
Penny: Labber på eske © IvrigHund © K
Penny: Labber på eske © IvrigHund © K
Penny: Labber på eske © IvrigHund © K

Det er ikke tillat å kopiere eller bruke innhold uten min tillatelse. © K.

4 thoughts on “Ukens triks: fire labber på en eske”

 1. Kjempegøy ! Jeg har detti helt ut av ukens triks, er så mye som skjer! Men dette skal vi også teste 😀

 2. Dette er en gøy øvelse, er så mye den kan brukes på! Bare å henge seg på 🙂

 3. Takk takk! 🙂 Dette er en gøy øvelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *