AgilityNorge: undersøkelse

Et flott initiativ er igangsatt av og for AgilityNorge!

“AgilityNorge er per dags dato et initiativ fra et knippe agilityutøvere. Vi er en gruppe som jobber med stiftelse av en egen interesseorganisasjon for norsk agilitysport. Første årsmøte vil avholdes sommeren 2012. I mellomtiden vil vi legge ut all informasjon fortløpende på www.agilitynorge.com.

For oss som jobber med dette er demokrati en forutsetning. Derfor stiller vi her noen spørsmål som er med på å forme det videre arbeidet. Vi ønsker tilbakemelding fra så mange som mulig, for å sikre at alle blir hørt.”

Svar på undersøkelsen til AgilityNorge og videresend budskapet! Frist 15.2.12.

– Sitat: AgilityNorge

AgilityNorge

Innlegget er ikke sponset. Bilder er lånt herfra,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *