Spesialsøk – Effektive søk med hund

Spesialsøk – Effektive søk med hund

DogPoint arrangerer nytt kurs innen spesialsøk – effektive søk med hund.

Her vil vi gå grundig gjennom hvordan vi kan få hunden til å søke effektivt gjennom et rom, eller søke over objekter. For dere som trener litt i den nye sporten “SMELLER” vil dere kunne få innputt om hvordan dere kan bli enda bedre.

Hundene vil først lære seg en lukt i plattform, for så å ta dette videre i rom og objektsøk. Kurset er satt opp til en helg, men kan fint utvides til to helger for de som ønsker å trene og lære mer. Vi tar for oss molekylvandringer og andre ting som er viktig i forbindelse med slike søk, og for å få hunden til å søke effektivt og kunne finne der vi har lagt ut litt lukt.

Vi har mulighet til å kjøre dette kurset på Kongsberg og/eller i Tønsberg.
Pris for en helg kr 2500,-

Deltakere: Min 4 og max 10

One thought on “Spesialsøk – Effektive søk med hund”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *