Året 2014

Året 2014

Året 2014 har også inneholdt utfordringer, gleder og lærdom! Jeg har fått tatt utdanninger innenfor hundetrening, problematferd og instruktørrollen. Penny har deltatt på kurs og stevner i bla. agility, Rally lydighet og RallyMix.

Utdanning/Kurs:

  • Deltaker Problemhund/Atferdstrener via Canis.
  • NKK instruktørkurs
  • Deltaker/Observatør på kurs.

Året 2014 måned for måned

Cavalier King Charles Spaniel Penny lydighet |© IvrigHund.no © IvrigHund.com
Cavalier King Charles Spaniel Penny lydighet |© IvrigHund.no © IvrigHund.com

Januar
I Januar var det en rolig måned med tur og agilitytrening.

Februar
I Februar startet jeg på NKK Trinn 1 instruktørkurs, var på Temakveld om Aldrende Hund, deltok med Penny på NKK Bø Agilitystevne, med 4 plass i Hopp Klasse 1 Small og disk i Agility Klasse 1 Small, vi gikk også tur og trente agility.

Mars
I Mars fulltørte jeg NKK Trinn 1 instruktørkurs, og startet på Problemhundtrener / Problematferdstrener kurs av Arne Aarestad, i regi av Canis. Deltok også på Temakvelder og agility.

April
April deltok Penny og jeg på på Agilitystevne Vårspretten i Tønsberg, med 12 plass i Agility Klasse 1 Small, og 6 plass i Hopp Klasse 1 Small. I tillegg var vi på spor -trening, gikk på topp-tur, og jeg deltok på webinaret Intro To BAT 2.0.

Mai
Mai startet med 1. Mai Agilitystevne i Moss, med 14 plass i Hopp Klasse 1 Small og disk i  Agility Klasse 1 Small. Jeg deltok på Inspirasjonsforedraget: Aldri God Alene, som bla. handlet om å sette mål og gå for dem. Penny startet også 6 ukers handlingskurs i agility hos Gilabb. Vi passet Santos i nesten to uker og feiret 17 mai sammen. Måneden ble avsluttet med Problemhundtrenerkurs.

Cavalier Penny & Meg Agility Hopp 1, 1.Mai Stevne Moss 2014 | © IvrigHund.com
Cavalier Penny & Meg Agility Hopp 1, 1.Mai Stevne Moss 2014 | © IvrigHund.com

Juni 
Mai gikk over i juni og vi fortsatte 6 ukers handlingskurs i agility hos Gilabb, og vi trente mye agility. Trening til tross så disket vi dessverre løpene på agilitystevnet i Sandefjord.  Siden det var sommer fikk vi gått endel turer og badet i det varme vannet. Jeg tok noen webinarer med Gry Sinding. Samtidig måtte pensum leses og oppgaver løses til vi skulle møtes med problemhundtrener utdanningen i slutten av måneden.

Juli 
IvrigHund.no ble et faktum! Penny deltok på Introkurs i Smeller og fikk prøve seg på øvelsen “Bilsøk”, hun synes definitivt nesearbeid er gøy! Vi tok et oppgjør med vår til da nemesis slalom og trente, trente og trente til vi trente litt til.

August
I august fortsatte vi og trene slalom og fikk privattimer av Ingerid Klaveness, det var godt å ha noen å pusle med som så og fant løsningene for meg og Penny. Vi startet på 6 ukers kurs i Rally lydighet og fikk både repitere og lære øvelser og momenter. Samtidig fikk jeg være hjelpeinstruktør og få gjøre praksis hos Retrieverklubben på valpekurs.

September
Både slalom-privattimer, Rally lydighetskurs og valpekurs fortsatte inn i september. Penny deltok på Jaktcup og stakk av med prisen “mest sjarmerende”, her var det både veterinærkveld og en uoffisiell cup med øvelser med hund. Vi deltok også på årsfest i den lokale agilityklubben og stakk av med en uoffisiell 3.plass. Problemhundtrenerutdannelsen ble fullført og bestått, en lærerik reise hvor vi fikk legge planer, observere og trene med flere ekvipasjer. Jeg ble hyret inn av Retrieverklubben til å avholde RallyMix-kurs som var et fint avbrekk i måneden.

Cavalier King Charles Spaniel Penny RallyMix Treningsklasse Konkurranse | RallyMix Startklasse Konkurranse| © IvrigHund.com | © IvrigHund.no
Cavalier King Charles Spaniel Penny RallyMix Treningsklasse Konkurranse | RallyMix Startklasse Konkurranse| © IvrigHund.com | © IvrigHund.no

Oktober
I oktober var det “digital måned” med deltakelse både på webdag og webinarer med fokus på digitale verktøy. Vi fullførte 6 ukers kurs i Rally lydighet, og fortsatte å trene både agility, slalom og gå tur. Jeg var observatør et par timer på agilitykurs med Peter Holmberg, samme dag som Penny fikk en god massasje-behandling. Vi deltok for første gang på Norwegian Open Agility Championchip, og plasserte oss som 8, 11, 25 og 29 plass av opptil 92 deltakere! Måneden ble avsluttet som hjelper og hjelpeinstruktør på utstilling og temakveld med Retrieverklubben.

November
Vi startet november med å være observatør og klubbrepresentant, samt delta på RallyMix Treningsklasse og Startklasse kurs. Penny stakk av med 1. plass i Startklasse og Treningsklasse! Jeg lærte om Facebook-markedsføring i webinar med Amy Porterfield. Vi fikk tilgang til ridehall og trente både agility og lydighet.

Desember
I desember tok Penny øyelysning og fikk fine tilbakemeldinger. Penny var heldig og fikk være på pass hos både venner og familie, mens jeg var på jobbreise og tok kurs. Vi avsluttet året seg hør og bør med julebilder av frøkna og ønsker alle en god jul og et godt nytt år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *